Algemene regels

Ga naar beneden

Algemene regels

Bericht  Jonathan op zo aug 07, 2011 8:02 am

Dit zijn algemene regels die niet alleen in de categorie RPG gelden.

● Je post pas bij de RPG als je je hebt ingeschreven én je bent goedgekeurd!

● Je scheld mensen niet persoonlijk uit.

● Je typt leesbaar, msn taal mag, maar het moet wel leesbaar blijven.

● Niet spammen in de categorieën RPG en bij de inschrijvingen. Alleen bij Niet-RPG's mag je alles plaatsen wat je wilt alleen als ik jou teveel zie spammen om meer berichten te krijgen. Als jij dat bijvoorbeeld stoer vind, dan krijg je een waarschuwing.

● Geen ruzie's op dit forum. Zie ik je toch ruziën, krijgt iedereen die meer ruziet een waarschuwing. Maakt niet uit wie de aanstichter is.

● Je post pas een bericht in de categorie RPG als een van de moderators je heeft goed gekeurd nadat je het aanmeldlijstje hebt ingevuld.

● Je post in de categorie RPG minstens 5 regels. Heb je geen inspiratie, post dan maar niks. Dan kijk je een uurtje later of het je wel lukt. We willen natuurlijk niet dat de hele RPG er onder gaat lijden. Als ik je 3x achter elkaar een kort bericht zie posten krijg je ook een waarschuwing.
Tip: Nadat je personage iets heeft gezegd kun je bijvoorbeeld schrijven hoé diegene dat zegt. Zegt jou personage het met een grijns, moet hij erna grinniken, of was het plagend bedoeld of zei hij het boos, vrolijk, blij, verliefd, etc. Daarna kun je opschrijven hoe diegene er over voelde.

● Als je deze regels hebt gelezen zet dan onder je inschrijving: Ik heb de Algemene Regels gelezen.
Jonathan
Jonathan
Niveau 1

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 07-08-11

Profiel bekijken http://highschooldl.forumactie.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum