Lorraine Avery Undervield

Ga naar beneden

Lorraine Avery Undervield

Bericht  Lorraine Undervield op ma sep 05, 2011 12:14 am

Volledige naam: Lorraine is haar voornaam en betekent genadige laurierblad, haar 2e naam is Avery een Engelse gemengdenaam met de betekenis heerser van de elven haar achternaam is Undervield dus dan krijg je Lorraine Avery Undervield.
Roepnaam/bijnaam: Haar roepnaam is Lorraine maar alleen door vrienden word ze ook wel eens Lorri genoemd of blondje.
Leeftijd: 17,5
Verjaardag: 30 maart
Sterrenbeeld: Ram
Geboorteplaats: Rome
Geslacht: Vrouw
Geaardheid:
Specialiteit: Telikinese

Status: Vaak als mensen Lorraine zien willen ze niks van haar weten omdat ze omdat ze niet voldoet aan de eisen van de mens. Ze vinden dat ze zichzelf moet aanpassen en netjes word, en stopt met voetballen en skate en dat ze meer roze gaat dragen en meer jurken en rokken en sieraden en veel meer make-up. Maar ze trekt zich er niets van aan ze mag zelf weten wat ze wil vind zij.Als je haar leert kennen is ze een hele lieve en vrolijke meid soms wat onzeker en stil maar verder kan ze echt je best vriendin in nood zijn.

Afkomst: Lorraine is geboren in Italië in het stadje Rome, ze is nooit echt verhuisd wel op vakantie geweest maar nooit langer dan een maand. Ze spreekt wel Nederlands omdat ze dat heeft geleerd op school zo kent ze ook de talen Engels, Duits en Frans. Rose komt uit Frankrijk waardoor Lorraine ook Frans bloed heeft, Steve komt wel uit Italië waardoor ze ook weer Italiaans bloed heeft.
Familie: Lorraine heeft veel broertjes en zusjes die jonger zijn dan haar, ze is dol op elk kind. Toch is het best lastig voor haar en haar zus en broer en ouders vanwege de drukte, maar Rose en Steve hadden maar 1 wens en die wens is uitgekomen ze hebben veel kinderen en ieders is speciaal.
Codie (broertje) (1 jaar)
Emelie (zusje) (5 jaar)
Cathy (zusje) (5,5 jaar)
Jonathan (broertje) (6 jaar)
Ariana & Liana (tweeling zusjes) (15 jaar)
Riley (zusje) (16 jaar)
Jake (broer) (20 jaar)
Levine (zus) (22 jaar)
Rose (moeder) (45 jaar)
Steve (vader) (47 jaar)

Riley, Ariana en Liana zitten ook op DLHS, ze probeert wel contact met ze te houden maar wilt natuurlijk ook gewoon privacy hebben en ze hebben daar dus duidelijke regels over gemaakt.

Lengte: 1.70 , ze groeit helaas niet meer.
Omschrijving haar: Ze heeft een natuurlijke kleur blond haar, ze heeft dun steil haar. Ze knipt haar haren altijd in hetzelfde model en het is dus nooit anders geweest nou soms wat langer en soms wat korter.
Omschrijving ogen: Ze heeft licht blauwe ogen al sinds haar geboorte, meestal zie je er een sprankje hoop in of onzekerheid.
Bouw van het lichaam: Ze heeft een sierlijk gebouwd lichaam en heeft geen moeite om in de spagaat of split te komen onder opwarming.
Kledingstijl: Lorraine kleed zich aan in haar eigen stijl, haar stijl is vaak gewoon een korte spijkerbroek met een zwarte gescheurde panty eronder en een wijd shirt en als schoenen zie je haar bijna alleen maar Vans dragen of gympen. Lorraine is niet zo’n modepopje en draagt dus bijna nooit sieraden wel oorbellen maar dat was het dan.
*Andere uiterlijke kenmerken: Lorraine heeft een dunne zwarte streep om haar handpalm en pols lopen, het is geen tattoe maar wat het wel is weet niemand Ze heeft het er al vanaf haar geboorte en het is dus voor haar een groot raadsel. Ze draagt meestal voor make-up gewoon een zwart lijnt je om haar oog en lip gloss of lippenstift.

Passies: Lorraine is dol op tekenen en kan dit ook best wel goed, als ze iets tekent moet het perfect voor haar is tekent ze de basis en daarna de details. Verder speelt ze in haar vrij tij piano sinds ze 4 was kreeg ze dit geleerd van haar vader en sinds haar vader overleed speelt ze er nog vaker op. Lorraine is dol op voetbal en je vind haar dan ook wel vaak op het sportveld, verder vind ze skaten ook leuk om te doen in haar vrije tijd ze is er geen genie in maar ook weer geen kluns.
Afkeer: Ze heeft een hekel aan mensen die denken dat ze alles zijn, dat zij de baas zijn en de enige zijn die speciaal/belangrijk zijn. Verder heeft ze ook hekel aan mensen die haar proberen te veranderen ze haat ze nou niet voor 100% maar het is al meer dan de helft.
*Verslavingen/genotsmiddelen: Lorraine is helemaal verslaafd aan Vans (schoenen) ze heeft er al 50 paar, vele mensen vinden het raar maar zij vind het de normaalste zaak van de wereld.

Karakter: Lorraine is een onzeker meisje geworden, eerst was ze altijd het zonnetje in huis maar dat veranderde allemaal toen ze ouder werd, mensen vonden haar raar ze vonden haar meer een jongen en dat ze niet genoeg aan haar uiterlijk deed. Ze kreeg hier voor het eerst problemen mee toen ze 10 jaar was een mevrouw in de winkel zei het tegen haar man en spijtig genoeg moest Lorraine het horen ze vergat het al gauw maar net zo snel als zij het vergat zeiden meer mensen het over haar. Toen ze 12 werd is het gewoon fout gegaan 2 jaar lang zat ze er al mee en probeerde ze het te vergeten maar toen was het gewoon de druppel. Ze werd een stil meisje met een emotieloze uitdrukking op haar gezicht, haar ouders begrepen er niks van tot Lorraine het eindelijk vertelde en nu is ze onzeker van zichzelf. Ze is nu al 17 en een half jaar ze is nog steeds onzeker maar ze zet zich er al meer overheen en probeert zichzelf te blijven dat vrolijke meisje. Lorraine is erg betrouwbaar alleen heeft e wel het probleem dat ze een flapuit is ze wilt elk geheim geheim houden maar het lot wil het niet, soms heeft ze geluk en kan ze je geheim geheim houden maar wordt niet boos op haar als het niet lukt want ze doet echt haar best ervoor maar niet alles kan. Lorraine is dol op kinderen, is het gek??Nee, waarom niet?? Omdat haar ouders zelf veel kinderen hebben vooral jonge kinderen waar ze graag mee speelt. Ze speelt heel graag met haar broertjes en zusjes hun zijn haar dierbaarste bezit, ze wilt ze altijd beschermen en ervoor zorgen dat ze altijd blij en vrolijk zijn. Ze leert ze dan ook om gewoon zichzelf te zijn en als je anders bent dan de rest dat je dan juist speciaal bent, ook al begrijpen sommige het niet ze wilt het gewoon vertellen zodat hun later niet onzeker hoeven te zijn. Ze houdt van elk kind maar toch is Codie haar favoriet, waarom weet ze niet maar ze heeft toch een sterkere band met hem. Lorraine is best aardig tegenover haar vrienden, bij hun voelt ze zichzelf gewoon normaal en niet onzeker bij hun kan ze alles kwijt en tegen ieder dat aardig tegen haar is zal zij ook aardig terug zijn. Lorraine word gauw boos als ze mensen hoort praten over dat Lorraine zich moet veranderen, ze kan er niks aan doen maar ze heeft er gewoon genoeg van en word dan gewoon woest en prikkelbaar. Ze heeft al een keer iemands neus gebroken door een van haar aanvallen, daarna heeft ze nog wel eens mensen geslagen maar eerder loopt ze ernaar toe of loopt ze gewoon gauw weg en laat haar woede vrij in het bos.
Relaties: Lorraine heeft best vaak een relatie gehad maar allemaal duurde ze niet langer dan 3 maanden voor players is dat lang maar voor haar is het kort, ze heeft het gevoel dat ze de ware nooit zal vinden. Haar laatste relatie was anders dan alle andere deze heeft 1,5 jaar lang geduurd eindelijk dacht ze de ware gevonden te hebben totdat ze hem zag zoenen met een ander meisje. Ze heeft het toen uitgemaakt en heeft sindsdien nooit meer een relatie gehad ze is zelfs bijna bang voor de liefde en is bang dat ze haar alleen maar gebruiken.
*Bijzonderheden aan karakter: Haar broertjes en zusjes zijn haar alles waard en ze heeft alles over voor ze behalve de dood.
*Talenten: Lorraine is erg goed in fotografie, ze heeft een grote foto camera waar ze veel foto's mee maakt. Ze is ook erg goed in tekenen en voetbal. Ze houdt van muziek maar kan alleen heel goed piano spelen.
Zwakheden: Ze is een kluns in wiskunde en heeft er gewoon haat aan, haar hoogste cijfer met wiskunde was een zesje. Ze is verder ook een kluns in hockey ze wilt het graag leren maar ze kan het dus niet.

Verleden: Toen Lorraine geboren werd was er een probleem met haar hart, haar hart klopte bijna niet. Ze heeft toen 3 maanden in het ziekenhuis moeten blijven voor onderzoek en operaties. Uiteindelijk was alles weer goed maar door de schade daar van kan Lorraine soms snel uitgeput zijn en last krijgen van haar hart. Toen Lorraine 16 jaar was heeft ze stiekem een tatoeage laten zetten, ze heeft er 1 op haar heup laten zetten bijna op haar rug dus met de tekst 'I wanna be free' met een kleine vlinder erbij omdat ze bij een vlinder moet denken aan vrijheid. Een half jaar later kwamen haar ouders erachter, ze waren in het begin best wel boos maar uiteindelijk konden ze ermee leven.
*Overig: Geeft ze jouw haar vertrouwen, wees er dan zuinig op en maak het niet kapot.

Plaatje:

Haar zusjes en broertjes en zus en broer.
CodieEmelieCathy & JonathanAriana & LianaRileyJakeLevineLaatst aangepast door Lorraine Undervield op ma sep 05, 2011 2:59 am; in totaal 1 keer bewerkt
Lorraine Undervield
Lorraine Undervield
Niveau 1

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 04-09-11

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Lorraine Avery Undervield

Bericht  Jonathan op ma sep 05, 2011 2:36 amLaatst aangepast door Jonathan op ma sep 05, 2011 2:38 am; in totaal 1 keer bewerkt
Jonathan
Jonathan
Niveau 1

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 07-08-11

Profiel bekijken http://highschooldl.forumactie.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Lorraine Avery Undervield

Bericht  Lorraine Undervield op ma sep 05, 2011 2:36 am

Bedankt maar er moeten nog meer plaatjes maar eerst kwam het plaatje niet.
Lorraine Undervield
Lorraine Undervield
Niveau 1

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 04-09-11

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Lorraine Avery Undervield

Bericht  Jonathan op ma sep 05, 2011 2:38 am

Maakt niks uit, die kan je altijd later erbij zetten, je bent voor nu goedgekeurd!


Laatst aangepast door Jonathan op ma sep 05, 2011 2:39 am; in totaal 2 keer bewerkt
Jonathan
Jonathan
Niveau 1

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 07-08-11

Profiel bekijken http://highschooldl.forumactie.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Lorraine Avery Undervield

Bericht  Lorraine Undervield op ma sep 05, 2011 3:16 am

De plaatjes doen het niet meer Sad Mad
Lorraine Undervield
Lorraine Undervield
Niveau 1

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 04-09-11

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Lorraine Avery Undervield

Bericht  Jonathan op ma sep 05, 2011 3:25 am

Ze doen het.

Jake is best wel hot. rabbit
Jonathan
Jonathan
Niveau 1

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 07-08-11

Profiel bekijken http://highschooldl.forumactie.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Lorraine Avery Undervield

Bericht  Lorraine Undervield op ma sep 05, 2011 3:33 am

Oke ze doen het weer Smile
Ja hij is leuk hè albino
Lorraine Undervield
Lorraine Undervield
Niveau 1

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 04-09-11

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Lorraine Avery Undervield

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum