Requero Scarlett Miguel.

Ga naar beneden

Requero Scarlett Miguel.

Bericht  Scarlett op ma sep 05, 2011 2:05 am

Volledige naam: Requero Scarlett Miguel.
Roepnaam / Bijnaam: Scarlett, Scar of ‘lobo’, wat Spaans is voor wolf. De wolf staat bekend om haar vrijheid, intelligentie, bescherming, loyaliteit, primitiviteit en samenwerking.
Leeftijd: Zestien jaar.
Verjaardag: 15-08-’95.
Sterrenbeeld: Leeuw.
Geboorteplaats: Barcelona, Spanje.
Geslacht: Vrouw.
Geaarheid:
Specialiteit: Planten & Dieren.
Status: Mensen zien Scarlett vaak niet staan, omdat ze zich op de achtergrond houdt. Mensen
luisteren dus ook niet snel naar haar.
Familie: Scarlett had 4 broers, ze was het enigste meisje. Hierdoor werd ze onderdrukt, meisjes hadden niet zo’n goede rol in families.
Lengte: Scarlett is niet heel groot, ze is nog maar 1,63 meter. Ze begint nu pas te groeien, ze was immers laat in de puberteit.
Omschrijving haar: Scarlett heeft lang, bruin haar tot over haar schouders. Ze had het altijd tot op haar billen, maar dat was te lang, vond haar trainer. Mensen trokken ook vaak aan haar haar, daar was ze ook wel een keer zat van. En ja, het groeit toch wel weer aan :3. Scar’s haar is niet heel dun, maar ook zeker niet dik. Scarlett’s haar valt altijd vanzelf in model, dus lang voor de spiegel staan om het haar te doen, nee. Scarlett heeft een schuine pony, waar ze vaak haar hand doorheen haalt als ze zenuwachtig is om zich een houding te geven. Het haar van Scar is heel zacht en glad, ze doet er ook geen troep in als wax of haarlak. Het haar krult een beetje als het nat is, maar over het algemeen heeft ze redelijk stijl haar.
Omschrijving ogen: Scarlett heeft grote, felblauwe ogen die je altijd vrolijk aankijken. Scarlett vind de combinatie van haar bruine haar met haar felle blauwe ogen best mooi, terwijl haar ogen iets speciaals hebben. Ze zijn niet alleen blauw, om haar pupil is het bruin dat overloopt in het felle blauwe. Hierdoor lijken haar pupillen af en toe groot, maar schijn bedriegt :3. In haar ogen kan je altijd alles aflezen. Als ze liegt – waar ze een hekel aan heeft of als ze eigenlijk verdrietig is terwijl ze lacht hebben haar ogen een bepaalde uitdrukking. Als je haar ziet, vallen eerst haar ogen op, dan kijken mensen pas naar de rest van het lichaam.
Bouw van het lichaam: Scarlett is een wat te dun, en dat weet ze zelf ook wel. Ze doet er niets aan om af te vallen, maar wil ook zeker niet aankomen. Ze denkt dat mensen van haar walgen als ze dik is. Scarlett heeft een vrij recht silhouet met weinig taille. Ze heeft ook weinig vrouwelijke rondingen en vindt dat erg vervelend. Scarlett is best gespierd, ze doet aan kickboksen en kan dat ook erg goed. Maar omdat ze wat te dun is, krijgt ze sneller blauwe plekken. Scarlett is ook heel lenig, vooral in haar benen. Ze kan daarom ook hoge trappen uitdelen.
Kledingsteil: Scarlett is geen meisjes-meisje, je zal haar daarom ook nooit zien in jurkjes of rokjes of iets met bloemetjesprint of iets rozes. Ze heeft een stoere look, maar geen emo / gothic / etc. look. Ze draagt bijna altijd skinny Jeans, want vind ze bij zichzelf mooi staan omdat ze zo slank is. Verder houdt ze van broeken met gaten en vesten. Ze draagt altijd sneakers, of het nou onder een skinny is of onder een hotpants. Met pumps zou je haar nooit treffen.
Andere uiterlijke kenmerken: Scarlett houdt niet van make-up, en gebruikt het daarom ook niet. Ze vind het maar troep, en echt nodig is het ook niet. Ze heeft al lange, volle, gekrulde wimpers van haarzelf. Puistjes of oneffenheden heeft ze ook niet,dus foundation is ook geen optie. Voor haar is een dagcrème al meer dan genoeg. Scar heeft een getinte huid, en verbrandt niet snel. Ze heeft wel vaak een paar blauwe plekken. Ze heeft ook een paar littekens, maar daar lees je meer van bij innerlijk :3. Haar algemene indruk is een beetje stil en vreemd, ze zegt niet zo vaak wat. Maar je kan haar beter niet bevooroordelen, je merkt dat ze anders is dan je dacht!
Passies: Scarlett heeft één passie, en dat is kickboksen. Ze is er enorm goed in, dus ze kan zich verdedigen als het moet. Verder houdt ze ervan om te tekenen en te lezen, maar zwemmen vindt ze ook heel leuk! Ze voelt zich goed in het water, en kan het ook goed. Ze is best sportief, ze houdt ook erg van voetbal en rugby, ook al vindt ze dat een jongenssport. Als het maar een beetje ruig is, en als je het maar kan doen met iemand die gezellig is, vindt ze alles goed :3.
Verslavingen / Genotsmiddelen: Scarlett is vaak te zien met haar mobiel, die ze eigenlijk alleen heeft voor de muziek. Ze wordt toch nooit gebeld of ge-sms’t. Verder sport ze veel, ze kan geen dag zonder sporten. Ze hardloopt dan, gaat zwemmen of traint haar spieren.
Karakter: Scarlett is een stil meisje, en daar heft ze een reden voor: ze heeft een moeilijke jeugd gehad. Haar vader was alcoholist, en haar moeder kreeg ruzie met haar vader. Het was een keer zó erg uit de hand gelopen, dat haar moeder voor haar ogen werd neergestoken door haar vader. Niet veel daarna begon haar vader haar te slaan als ze een keer een klein foutje maakte of iets verkeerds zei. Hierdoor heeft ze een paar littekens op haar rug, armen en benen. Ze is gevlucht en belandde op straat, waar ze in aanraking kwam met een loverboy. Ze kon net op tijd van een klant ontsnappen (ze is dus nog maagd) en verder gevlucht. Hierdoor vertrouwd ze geen jongens meer en houd haar mond. Ze geeft ook niet graag haar mening, omdat ze bang is dat ze iets verkeerds zegt waarna mensen haar niet mogen of raar vinden. Scar vind het ook moeilijk om contact te maken, omdat ze snel bang is om wat verkeerd te zeggen. Ze is ook heel onzeker en verlegen. Verder is Scarlett heel erg slim, maar omdat ze faalangst (zowel angst om iets te verpesten als sociale angst) heeft, kwamen haar cijfers niet hoger dan een 6. Hierdoor vindt ze zichzelf erg dom, want als ze alleen is, kent ze alle formules en regeltjes en teksten zo uit haar hoofd. Ze is enorm perfectionistisch, dat is ook een voordeel dat ook een nadeel is. Ze raffelt niets zomaar af, maar kan uren bezig zijn met dingen, zodat ze het op het laatste moment iets inlevert. Scarlett kan goed samenwerken, maar alleen met iemand die zijn of haar best doet. Op school lieten ze Scarlett vaak al het werk doen, omdat ze slim is en goed met haar handen. Ze kan er ook niet tegen als mensen zomaar dingen afraffelen, dan MOET ze het gewoon opnieuw doen van haarzelf. Scar kan niet tegen ruzie, betrek haar daar ook niet bij. Ze wil geen partij kiezen, en is bang dat ze iemand teleursteld. Ze doet vaak dingen die ze niet wil, alleen om aardig gevonden te worden. Scarlett heeft een goed gevoel voor humor, je kan haar altijd betrekken bij een grapje – totdat het te ver gaat. Zelf maakt ze ook vaak makkelijk grapjes, ze heeft intellectuele humor, maar ook spontane en droge humor. Gewoon, voor ieder wat wils :3.
Relatie: Scarlett heeft op school 1 vriendje gehad die haar gebruikte. Toen daar die loverboy bij kwam, vertrouwde ze geen jongens meer. In contact met een jongen wordt ze vaak zenuwachtig en is ze op haar hoede. Scarlett valt vaak voor de stoerdere jongens, met donker haar. Meestal de ‘bad boys’. Maar de laatste tijd gaat ze jongens uit de weg.
Bijzonderheden aan karakter: Scarlett heeft een zwak voor dieren, geen beestje is het waard om te sterven door de egoïstische mens, vindt ze. Als er een mug op haar kamer zit, vangt ze ‘m en laat ’t buiten los. Ze is ook niet bang voor dieren, zelfs niet voor spinnen. Ze kan er niet tegen als er een dier mishandeld wordt of dat er insecten worden doodgeslagen. Verder praat ze ook niet graag over haar verleden.
Talenten: Scarlett was op school goed in alle vakken, maar scoorde laag op repetities en SO’s. Ze kon met gym goed meedoen, daar kon ze niet dichtklappen, als bij een SO. Techniek was haar lievelingsvak, en daar was ze ook heel goed in. Alleen de DRAMA-les vond ze vreselijk.
Zwaktes: Ondanks dat Scar sportief is, kan ze totaal niet badmintonnen. Dat vind ze niet erg, ze vindt het maar een campingsport. Scarlett vind het moeilijk om fouten te accepteren.


Scarlett
Niveau 1

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 04-09-11
Leeftijd : 22

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Requero Scarlett Miguel.

Bericht  Jonathan op ma sep 05, 2011 2:16 am

Ziet er allemaal prima uit.

Je hebt alleen nog een avatar nodig en een plaatje dat eronder moet worden geplaatst. En je naam moet Requero of Scarlett worden. Dan kan ik voor je doen als je wilt?
Jonathan
Jonathan
Niveau 1

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 07-08-11

Profiel bekijken http://highschooldl.forumactie.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Requero Scarlett Miguel.

Bericht  Scarlett op ma sep 05, 2011 2:19 am

Jonathan schreef:Ziet er allemaal prima uit.

Je hebt alleen nog een avatar nodig en een plaatje dat eronder moet worden geplaatst. En je naam moet Requero of Scarlett worden. Dan kan ik voor je doen als je wilt?


Ja, is goed. Ik heb wel een plaatje, maar daar staat nog - -ilovejacksparrow bij. Dat kan toch wel?

Scarlett
Niveau 1

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 04-09-11
Leeftijd : 22

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Requero Scarlett Miguel.

Bericht  Jonathan op ma sep 05, 2011 2:29 am

Nee, sorry. Dit is iets heel anders dan GoSupermodel. Zoek plaatjes op www.lookbook.nu voor hele andere plaatjes.
Jonathan
Jonathan
Niveau 1

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 07-08-11

Profiel bekijken http://highschooldl.forumactie.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Requero Scarlett Miguel.

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum