Jonathan Blake Nate Scott

Ga naar beneden

Jonathan Blake Nate Scott

Bericht  Jonathan op zo aug 07, 2011 8:52 am

Volledige naam: Jonathan Blake Nate Scott. Jonathan betekend geschenk van God. Blake betekend bleek en eerlijk. Nate betekend geschenk van God. Scott betekend dwaler.
Roepnaam/bijnaam: Jona, betekend God is verzoenend.
Leeftijd: 19
Verjaardag: 2 maart
Sterrenbeeld: Vissen
Geboorteplaats: United Kingdom, London
Geslacht: Man
Geaardheid: Bi
Specialiteit: Warmte & Vuur

Status: Jonathan is een echte allemansvriend. Hij heeft er absoluut geen problemen mee om met vreemden te praten en iedereen kent hem meestal wel. Hij praat met iedereen, lacht met iedereen en heeft maar weinig vijanden. Je kan ook niet erg lang boos blijven op hem, want hij is nooit echt serieus en weet je vaak je woede te vergeten met zijn humoristische trekjes en een brede grijns. Jonathan heeft meestal maar een of twee vrienden met wie hij close is, maar vaak krijgt hij dan het probleem dat hij toch weer met ze in bed belandt en dan is de vriendschap voor de ander meestal snel over, omdat die dan totaal in de war is over zijn seksuele geaardheid. Meisjes proberen vaak close te worden met Yuu, maar Yuu heeft een afkeer voor vrouwen en houdt van hen zoveel mogelijk afstand. Wel heeft hij vaak één vrouwelijke vriendin met wie hij lang vrienden blijft omdat hij toch niet voor haar kan vallen.

Afkomst: Jonathan is 100% Engels. Hij praat zelfs nog Nederlands met een Engels accent.
Familie: Jonathan is opgegroeid in een familie met alleen maar vrouwen. Zijn vader leeft nog wel, maar die was bijna nooit thuis omdat hij een baan had waarbij hij veel moest reizen. Zijn moeder heeft de specialiteit Lucht & vliegen, net als de vier zussen die hij heeft. Zijn vader heeft de specialiteit warmte & vuur.
Carola (moeder), 44 jaar oud.
Ben (vader), 46 jaar oud.
Mika (zus), 22 jaar oud.
Lisa (zus), 20 jaar oud.
Nana (zusje), 16 jaar oud.
Vlinder (zusje), 13 jaar oud.
Nana zit net als Jonathan ook op DL Highschool, maar hij ontwijkt haar zo veel mogelijk. Lisa is vorig jaar geslaagd, en Vlinder gaat volgend jaar pas naar DLHS.

Lengte: 1,85m. De maximale groeilengte is al bereikt.
Omschrijving haar: Hij heeft zwart/bruin haar. Af en toe verft hij het maar meeste mensen zien het verschil niet eens.
Bouw van het lichaam: Hij houdt van sporten, vooral van balsporten en heeft daarom redelijk gespierde armen. Zijn benen zijn in tegenstelling een beetje slungelig. Dat komt vooral ook omdat ze zo lang zijn.
Kledingstijl: Jonathan ziet er altijd er nonchalant uit. Hij draagt het liefst een wit overhemd met een donkere spijkerbroek eronder die licht versleten is en niet te strak zit. Soms heeft hij een vest of jasje over zijn overhemd heen, maar alleen als ie het erg koud heeft. Zijn favoriete schoenenmerk is Nike, maar hij heeft een hekel aan airmax.
*Andere uiterlijke kenmerken: Iedereen denkt altijd dat hij veel aandacht besteed aan zijn uiterlijk, maar dat is niet zo. Hij doet nooit wat aan zijn haar en strijkt zijn kleren niet, waardoor die altijd een beetje verkreukeld zijn. Maar toch geeft dat hem juist een sexy uitstraling.

Passies: Eigenlijk is zijn liefdesleven het enige waar hij altijd mee bezig is. Daarnaast heeft hij nog wat stiekeme passies waar niemand van mag weten, omdat hij anders te teder wordt en zijn imago verliest. Hij houdt er namelijk erg van om piano te spelen en ergens diep in een grot verborgen (oké niet letterlijk) ligt een poëzieschrift, waar hij af en toe graag een gedichtje of liedje in schrijft. Dat hij absoluut niet kan rijmen staat hem daarbij niet in de weg.
Afkeer: Jonathan heeft niet echt een subtiele afkeer voor mannen. Hij weet nog niet zeker of hij wel hetero is. Hij twijfelt erg over zijn gevoelens voor jongens.
*Verslavingen/genotsmiddelen: Jonathan is verslaafd aan pocky. Dat is een Japanse lekkernij. Het is een crispy stokje met chocola. Ook wel mikado genoemd.

Karakter: Open, sadistisch, aanwezig, nieuwsgierig, chaotisch, humoristisch, verleidelijk, sportief, wraakzuchtig, slordig, eigenwijs, sociaal, spontaan, levensgenieter, romantisch, charmant, lustig, doorzetter, roekeloos, flirterig, beschermend, jaloers.
Jonathan is een ongelofelijk sociaal en spontaan type. Hij houdt ontzettend veel van mensen en heeft totaal geen moeite met het aanleggen van nieuwe contacten. Hij windt anderen gemakkelijk om zijn vinger met zijn charmes, humor en twinkelende grijns. Daarnaast houdt hij er erg van om zijn vrienden te plagen. Zijn manier van plagen heeft vaak sadistische trekjes. Hij jaagt op meiden die nogal aarzelend tegenover hem zijn en hun dan lekker afschrikken om ontzettend met ze te flirten. Eigenlijk weet je nooit of hij je zit te plagen of dat hij serieus is. Dat is altijd een mysterie.
Tegen zijn vrienden is Jonathan een beschermend type. Hij houdt zijn vrienden altijd goed in de gaten en staat altijd klaar als ze in nood zijn. Hij is altijd erg close met zijn vrienden en heeft absoluut geen geheimen voor ze. Hij weet altijd de juiste dingen te zeggen en brengt alles vaak op een manier dat je niet kwaad op hem kan worden.
Maar er zitten ook wat nare trekjes aan zijn karakter.
Als je het voor elkaar hebt gekregen om hem kwaad te krijgen dan kan je maar beter snel wegwezen, want hij is enorm wraakzuchtig en roekeloos, waardoor hij in periodes van woede vaak niet goed nadenkt en soms iets te hardhandig is als het gaat om wraak nemen. Als je geen verbrand hoofd wil kan je maar beter vrienden met hem blijven.
Daarnaast is Jonathan een beetje te lustig. Hij houdt erg van fysiek contact en als je zijn type bent kan je het beste altijd minstens 2 meter afstand houden of je wordt al tegen de muur gedrukt. Hierdoor brengt hij veel meiden in verlegenheid, maar met de juiste woorden vangt hij ze zo in zijn web, en als je daar eenmaal in zit kan je er alleen maar uit door al je banden met hem te breken. Hij blijft nooit vrienden met zijn exen. Als hij dat wel doet vind hij ze zeker weten nog leuk.
Van orde heeft Jonathan nog nooit gehoord. Hij is erg chaotisch. Zijn kamer is altijd een rotzooi en hij is altijd alles kwijt. Ook in zijn hoofd is het nogal rommelig. Hij vergeet snel dingen en haalt nooit echt spetterende cijfers omdat hij zich niet aan een planning kan houden. Hij is vaak te laat voor afspraken en belt na een date nooit terug. Gelukkig heeft hij vaak de mazzel dat zijn dates hem wel terug bellen.
Jonathan geniet ontzettend van het leven en denkt absoluut niet aan de toekomst. Hij leeft met de dag en heeft nog geen flauw idee wat hij later wil worden.
Ten slotte moet nog vermeld worden dat hij echt een vreselijk jaloers typje is. Als hij eenmaal een prooi heeft dan wil hij die prooi helemaal voor zichzelf. Iedereen die hem daarbij in de weg probeert te staan ziet hij als een bedreiging. Hij kan daarin enorm overdrijven.

Relaties: Jonathan houdt er ontzettend veel van om te flirten. Hij is een echte player en kan zich absoluut niet aan een relatie houden die langer duurt dan een paar weken. Hij heeft het ook niet zo op diepe gevoelens. Voor hem is een fysieke relatie veel belangrijker.
Maar Jonathan weet niet zeker of hij op jongens valt, sowieso op meiden, dat weet hij zeker. Veel jongens vinden hem in het begin altijd disgusting, maar Jonathan geeft meestal toch wel de indruk dat hij gay zou kunnen zijn.
Bijzonderheden aan karakter: Jonathan heeft een serieuze fobie voor haaien, en heeft daarom nog nooit 1 stap in de zee gezet. Zelfs grote meren vindt hij eigenlijk te eng.
*Talenten: Jonathan is niet zoveel bezig met school, dus hij is niet echt speciaal ergens goed in. Wel heeft hij een talent voor balsporten. Eigenlijk ligt elke balsport hem wel, voetbal in het speciaal. Daarnaast kan hij aardig piano spelen, maar niet echt genoeg om hem een talent te noemen.
Zwakheden: Met een geheugen als een zeef is Jonathan het slechtst in vakken waar je veel voor moet leren, zoals geschiedenis.

Verleden: Toen hij dertien was kwam hij erachter dat hij heel misschien homo zou kunnen zijn, hij is hier nog steeds niet zeker van. Hij ging toen naar school op een privé-school in London die alleen voor jongens was. Daar werd hij al snel verliefd op zijn kamergenoot. Die relatie duurde een jaar. Toen ging zijn kamergenoot van school en had hij de kamer voor zich alleen. Vanaf dat moment behandelde hij zijn school als een paradijs. Hij werd al snel berucht op zijn school en de meningen over hem raakten al snel verdeeld. Er waren leerlingen die zich zelf damn-straight noemden en zwoeren dat ze nooit van hun leven een relatie zouden krijgen met hem. Toen Jonathan van school ging en naar DLHS vertrok wist hij het eigenlijk nog geen eens zeker.
Overig: Jonathan gebruikt zijn specialiteit eigenlijk alleen maar wanneer het hem van pas komt. Hij vecht nooit en heeft zelden zijn specialiteit op volle sterkte gebruikt. Hij houdt er meer van om een beetje met vuur te spelen en af en toe mensen met zijn specialiteit de stuipen op het lijf te jagen. Maar niemand weet dat hij er eigenlijk helemaal niks van bakt.

Plaatje:Laatst aangepast door Jonathan op ma sep 05, 2011 12:02 am; in totaal 2 keer bewerkt
Jonathan
Jonathan
Niveau 1

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 07-08-11

Profiel bekijken http://highschooldl.forumactie.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Jonathan Blake Nate Scott

Bericht  Jonathan op zo aug 07, 2011 8:52 am

Ik keur mezelf goed.
Jonathan
Jonathan
Niveau 1

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 07-08-11

Profiel bekijken http://highschooldl.forumactie.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Jonathan Blake Nate Scott

Bericht  Jonathan op ma sep 05, 2011 7:00 am

Jonathan
Jonathan
Niveau 1

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 07-08-11

Profiel bekijken http://highschooldl.forumactie.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Jonathan Blake Nate Scott

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum