Rosalie Lynn Hunter

Ga naar beneden

Rosalie Lynn Hunter

Bericht  Rosalie op di sep 06, 2011 4:06 am

Volledige naam: Rosalie Lynn Hunter, haar namen hebben niks te betekenen.
Roepnaam/bijnaam: Word vaak gewoon bij haar eerste naam Rosalie genoemt, maar mensen houden ervan om het korter te maken dus word het vaak Rosie, Rosa, of Roos.
Leeftijd: 15
Verjaardag: 2 September
Sterrenbeeld: Maagd
Geboorteplaats: Stockholm, Zweden
Geslacht: Vrouw
Geaardheid: Hetero, al is ze daar al sinds een tijdje niet meer zeker van.
Specialiteit: lucht & vliegen

Status: Rosalie is een meisje dat haar mening vaak uit, daardoor komen er natuurlijk vaak conflikten en ontstaan er ruzies. Ook kan Rosalie nogal brutaal zijn en heeft een duidelijke eigen wil. Ze is wat dat betreft ook nieuwschierig en eigenwijs, ze gelooft dus niet snel dingen die je haar verteld totdat ze ze met haar eigen ogen heeft gezien. Rosalie word vaak naar de Heerseres gestuurd, en heeft al genoeg waarschuwingen gekregen wegens onnodig gedrag naar de leraren of klasgenootjes.

Afkomst: Rosalie komt oorspronkelijk uit Zweden, wat ook wel te zien is aan haar scandinavische uiterlijk. Net nadat ze was geboren zijn ze vrijwel meteen naar Nederland verhuisd, dus praat ze gewoon vloeiend nederlands.. Toch is ze de zweedse taal niet verleerd en spreekt ze die nog steeds met haar familie als ze hen ziet.
Familie: Rosalie heeft alleen nog een vader, haar moeder is overleden toen ze een klein meisje was.. maar waarom weet niemand. William, Rosalie's vader is 47 jaar oud. Verder heeft Rosalie nog twee jongere broertjes en een oudere. Haar jongste broertje Sam is negen, Ruben is veertien en Milan is onderhand alweer achttien.

Lengte: Rosalie is een klein meisje, nu ongeveer 1.63 m lang. Ze groeit hopelijk nog twee cm, dan vind ze namelijk dat ze een mooie lengte bereikt heeft.
Omschrijving haar: Rosalie heeft lange blonde haren, die stijl beginnen en krullen aan de onderkant. Ze heeft soms een rode gloed eroverheen die natuurlijk is. Rosalie heeft nog nooit haar haar geverft en is dat ook niet van plan. Meestal draagt ze haar haren in een knot, staart en af en toe laat ze ze levendig naast haar gezicht hangen, los dus.
Omschrijving ogen: Rosalie heeft grote, prachtige helderblauwe ogen. Iedereen verdrinkt er haast in en achter deze mooie ogen is veel te lezen, al haar gevoelens liggen hierachter. Hoevaak Rosalie deze geveolens verbergt, haar ogen zullen altijd spreken en het meeste veraden.
Bouw van het lichaam: Rosa is een vrouwelijk meisje met zichtbare heupen, een volle kont en normale grootte borsten ookal is ze enorm slank. Haar benen zijn erg lang ten opzichte van haar bovenlijf, maar hierover hoeft ze dus niet te klagen! Ook is ze lenig maar doet er niet veel mee, she couldn't care less.
Kledingstijl: Rosalie heeft in school altijd een spijkerbroek aan met een simpel shirtje en haar vans. Ze heeft nooit zin om tuttige jurkjes aan te doen maar als er een gelegenheid is om deze aan te doen doet ze het toch. Ook heeft ze vele hakken maar heeft die nauwelijks nooit aan, alleen naar feestjes of als er iets belangrijks is.
*Rosalie heeft een litteken over haar borst en buik lopen, dwars over haar bovenlijf dus. Hij eindigt bij haar schouders en is dus vaak nog steeds te zien als ze een shirtje met een wijde nek aanheeft. Ze schaamt zich ervoor. Toen ze nog maar een klein meisje was heeft ze hem gekregen door een grote hond die haar is aangevallen toen ze in de kinderwagen lag.. Rosalie houd van onopvallende sieraden maar heeft meestal alleen wat armbandjes om en simpele knopjes in.. ze houd niet van al die grote glim glim en de poespas.

Passies: Rosalie doet aan sporten, gewoon voor haar conditie. Ook houd ze enorm van vechten maar doet dit niet als een officiele sport, ze zoekt dus basically gewoon ruzie op en lokt het dan uit totdat het in een gevecht eindigt, alleen als ze er zin heeft dan.
Afkeer: Rosalie kan niet tegen mensen die grapjes maken over haar verleden.. dat is namelijk iets wat ze erg serieus ziet. Ook kan ze er niet tegen als mensen haar familie en vrienden beledigen en gaat dan meteen in de aanval!
*Verslavingen/genotsmiddelen: Rosalie houd gewoon van aanrakingen, van een kleine knuffel tot een zoen. Natuurlijk moet het niet te ver gaan.. want daar is ze gewoon nog niet klaar voor en dat kan niet in de school.

Karakter: Rosalie is een slim persoon maar doet er jammer genoeg niks mee, ze is dus ook erg lui in zulke schoolopdrachten en haalt vanwege dat slechte cijfers. Hoe aggressief Rosalie soms ook is, en altijd klaar om te vechten.. ze kan enorm behulpzaam zijn en zal nooit tegen je liegen (of althans, zal dat altijd proberen te voorkomen). Verder zegt ze omdat ze haast nooit liegt altijd haar mening en die word niet altijd getolereerd.. Ze heeft verder ook altijd mensen om zich heen nodig, ze is een persoon die niet alleen kan zijn, alleen als er echt iets is en ze de rust nodig heeft.. dan zoekt ze die ook echt wel op en mag niemand deze rust verstoren. Het is een meisje dat snel op nieuwe mensen afloopt en kennis maakt om vrienden te worden, dit doet ze niet alleen omdat ze gewoon nieuwe vrienden wil maken, maar ook omdat ze weet hoe het voelt om eenzaam en alleen te zijn. Misschien is Rosalie daarom wel zo bang voor alleen zijn, of achtergelaten worden.. who knows.

Relaties: Rosalie is een meisje dat niet snel verlieft word, ze is bovendien nog nooit verlieft geweest.. maar als ze eenmaal verlieft is is dit echt geen kalverliefde! Dan doet ze echt werkelijk alles voor die persoon en wil hem niet kwijt.

*Bijzonderheden aan karakter: Rosalie is bang om alleen te zijn, net zoals ik hierboven al heb verteld ergens. Dit komt waarschijnlijk vanwege haar jeugd en verleden. Ook is ze bang om verlaten te worden en daarom maakt ze wel veel vrienden.. maar laat niet teveel van zichzelf zien doordat ze haar dan kunnen kwetsen.
*Talenten: Euh.. daar is ze nog niet zo goed achter, ze voelt zich vaak nutteloos.
*Zwakheden: Ze is enorm lui en doet dus niet veel voor huiswerk, toch dringen haar leraren haar aan en komt het er dan uiteindelijk wel van.

Verleden: Rosalie is in haar kinderjaren haar moeder kwijt geraakt, net voor de puberteit. Dit was een moeilijke periode en het achtervolgd haar nog steeds omdat ze nog immer niet weten wat er met haar is gebeurd en waar ze is. Rosalie miste een moederfiguur in haar leven zeker toen ze rond de twaalf jaar was en een vrouw begon te worden die gevoelens voor jongens begon te krijgen en niet helemaal wist wat ze ermee moest doen. Gelukkig heeft ze een lieve oudere broer die haar vaak heeft proberen te helpen ookal waren er soms dingen waar hij zelf niet veel vanaf wist en dus internet of zijn vader raad moest plegen. Verder kan Rosalie nu best wel goed over haar verleden praten, maar ze is nog steeds goed bezig met de verdwijning van haar moeder..
*Overig: Als ik nog iets ben vergeten meld ik dat hier binnenkort wel (:

Ik heb de regels gelezen, en de informatie ook.. Eigenlijk gewoon al die belangrijke topics hihi.
Plaatje: [Geen anime of manga. Alleen Real Life personen. Zoek je personages? Kijk hier even.]

Meer foto's zullen volgen waarschijnlijk, ligt eraan of ik nog een betere/goede kan vinden.
Rosalie
Rosalie
Niveau 1

Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 06-09-11

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Rosalie Lynn Hunter

Bericht  Namine op di sep 06, 2011 4:26 am

Lena! <3
Namine
Namine
Niveau 1

Aantal berichten : 18
Registratiedatum : 04-09-11

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Rosalie Lynn Hunter

Bericht  Jonathan op di sep 06, 2011 8:34 am

Goedgekeurd!
Jonathan
Jonathan
Niveau 1

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 07-08-11

Profiel bekijken http://highschooldl.forumactie.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Rosalie Lynn Hunter

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum