Detroit Lakes High School
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Finn Andrew Cooper

5 plaatsers

Ga naar beneden

Finn Andrew Cooper Empty Finn Andrew Cooper

Bericht  Finn Andrew Cooper ma sep 05, 2011 9:04 am

Volledige naam: Finn Andrew Cooper. Finn betekend blond, Finn is dan ook een blondharige jongen. Andrew betekend mannelijkheid, maar dat past eigenlijk helemaal niet bij Finn.
Roepnaam/bijnaam: De roepnaam van deze jongen is Finn, dat was de eerste naam die hij had gekregen van zijn ouders.
Leeftijd: Finn is zeventien jaar oud.
Verjaardag: Finn is jarig op zeventien september.
Sterrenbeeld: Maagd
Geboorteplaats: Helsinki, Finland
Geslacht: Man
Geaardheid: Finn weet als sinds kinds af aan dat hij op jongens valt, dus hij is homoseksueel.
Specialiteit: Telekenisse

Status: Finn wordt vooral gezien als een jongen die populair is bij meisjes. Hij houdt van fashion en helpt de meiden dan ook graag met het uitzoeken van hun kleren. Finn kan ook wel goed met jongens omgaan, maar gaat toch liever met meisjes om. De jongens op de school hebben niet echt iets tegen Finn, maar er zijn natuurlijk altijd een paar uitzonderingen. Finn is n iet echt een jongen die om aandacht vraagt, hij houdt zich dan ook liever op de achtergrond.

Afkomst: Finn is geboren in Finland, maar woont al sinds zijn tweede levensjaar in Nederland. Hij spreekt dan ook vloeiend Nederlands. Toen Finn zestien was hebben zijn ouders besloten om weer terug naar Finland te gaan, dus hij woont nou samen met zijn jongere broertje in een appartement dat zijn ouders betalen.
Familie:
Moeder - Joan Maria Cooper (40) - Planten en dieren - Krachten opgegeven
Vader - Andrew Cooper (42) - Telekinesse - Krachten opgegeven
Broertje - Julian Gavin Cooper (15)

Lengte: Finn is op dit moment 1.82 lang en groeit ook niet meer, hij heeft dus zijn maximale lengte bereikt, dat mag ook wel aangezien hij al bijna achttien is.
Omschrijving haar: Het haar van Finn is niet kort maar ook niet lang. Het zit er een beetje tussen in, aan de ene kant is het een beetje opgeschoren, maar niet te veel. Hij heeft dus blond haar en verzorgd het ook ontzettend goed. Hij is namelijk trots op zijn haar.
Omschrijving ogen: Hij heeft helder blauwe ogen en zijn ogen staan ook lief. Hij gebruikt geen make-up alhoewel hij dat wel eens overwogen heeft.
Bouw van het lichaam: Finn is ontzettend dun en heeft dan ook geen spierbundels. Dat vind hij zelf niet zo heel erg, aangezien hij nou de kleren die hij leuk vind perfect past. Hij is dan ook blij met zijn S-size.
Kledingstijl: Eigenlijk heeft Finn een geheel eigen kledingstijl, maar hij houdt wel van mode en vind het dan ook leuk om die te volgen. Hij wil het liefst zo origineel mogelijk zijn en probeert dat dan ook. Het maakt voor hem niet uit hoe duur zijn kleren zijn, als ze maar leuk zijn.
*Andere uiterlijke kenmerken: Op zijn borstkast heeft Finn een tatoeage staan met de tekst 'Memento Mori' wat Gedenk te sterven betekend. Hij heeft deze op zijn zestiende late zetten. Verder heeft hij niet echt opvallende littekens, behalve een op zijn onderrug. Die heeft hij gekregen toen hij in elkaar geslagen werd door een groep homo-haters. Er werd toen ontzettend diep in zijn rug gesneden.

Passies: De grootste passie van Finn is mode. Hij houdt zich er heel erg mee bezig en kijkt regelmatig in mode tijdschriften. Hij vind het geweldig om te ontdekken wat de nieuwste trends zijn. Ook kijkt hij daarvoor vaak op het internet, daarbij vind hij het natuurlijk ook leuk om programma's te kijken zoals America's next topmodel en Project Catwalk. Verder speelt Finn ook gitaar, maar dat doet hij niet zo heel vaak.
Afkeer: Finn heeft een hekel aan mensen die ruzie zoeken en aan homohaat. Hij vind het verschrikkelijk dat hij wordt gediscrimineerd, puur om dat hij op mannen valt.
*Verslavingen/genotsmiddelen: Finn is dol op koffie en drinkt het ook heel vaak, maar het is geen verslaving van hem. Hij kan er dan ook goed van afblijven, het is niet zo dat hij afkickverschijnselen krijgt als hij geen koffie drinkt. Hij vind het gewoon ontzettend lekker.

Karakter: Prater, eerlijk, lief, naïef, ongeduldig, geordend, trouw, lui, overgevoelig.
Finn is een jongen die overkomt als vrolijk en heeft dan ook bijna altijd een glimlach op zijn gezicht. Maar is Finn wel zo vrolijk? Wat velen van hem niet weten is dat hij zijn echte gevoelens opkropt. Dan zou je kunnen zeggen dat hij gesloten is, maar dat valt ook wel weer mee. Hij praat namelijk wel vaak over verschillende dingen, maar niet over zichzelf. Als het onderwerp op hem valt, verandert hij altijd van onderwerp. Vroeger is hij namelijk gepest toen hij zijn echte gevoelens uitte, daarom doet hij dat nooit meer. Finn is ontzettend naïef en doet wat hij zelf wil, hij drijft meestal zijn eigen zin door. Finn is ook erg ongeduldig en kan dan ook niet goed wachten, als hij moet wachten begint hij meestal te wiebelen en daar irriteren mensen zich meestal aan. Finn is ook een ontzettend lieve jongen en zal altijd voor je klaar staan, het maakt niet uit waar het over gaat en als hij je niet kan helpen zegt hij dat ook eerlijk, hij gaat geen raar verhaal ophangen dat niet klopt. Waar Finn absoluut niet tegen kan is rommel, dat ruimt hij dan ook het liefste meteen op, ook al kan dat niet altijd om dat er soms wel eens spullen van andere bij zitten. Zijn kast is dat ook perfect geordend; t-shirts bij t-shirts, broeken bij broek en ga zo maar door. Eigenlijk is Finn echt een lui varken, hij doet niet aan sport en is er ook totaal niet in geïnteresseerd. Hij heeft er dan ook helemaal niks mee, het liefst zit hij op zijn luie reet gewoon op een bank achter de tv of achter de computer. Nee, sport is totaal niks voor Finn, eigenlijk walgt hij er gewoon van. Op school is hij ook best lui, omdat hij best makkelijk leert laat hij zijn huiswerk en zo stikken, dat kan hem niet zo veel schelen. Wat echt een nadeel is, is dat Finn altijd alles serieus opneemt, soms maken mensen een grapje tegenover hem en dat kan hem heel erg kwetsen. Hij is ontzettend gevoelig en het is dan ook niet raar als je hem een keer ziet huilen.

Relaties: Finn is ontzettend goed in relaties en houdt ze dan ook meestal lang vol. Minimaal vier maanden, hij is dan ook zo trouw als een hond en zou nooit vreemdgaan. Nee, liefde moet je verdienen door elkaar te respecteren. Hij vind het wel eens leuk om met een leuke jongen te flirten, maar dat doet hij niet echt vaak. Hij wil eerst iemand echt leren kennen, voordat hij een relatie aangaat met diegene. Aangezien veel mensen aan hem zien dat hij homo is, ontkent hij dat ook niet, hij komt er openlijk voor uit en dat heeft natuurlijk wel eens voor problemen gezorgd.
*Bijzonderheden aan karakter: Het jongere broertje van Finn betekent alles voor hem. Ook heeft Finn altijd een ketting om met daarin as van zijn overleden oma. Ze was ontzettend speciaal voor hem en als hij de ketting kwijtraakt wordt hij hysterisch. Daarbij heeft hij ook een zakhorloge dat hij van zijn vader heeft gekregen, dat ligt altijd op dezelfde plek waar niemand het vinden kan.
*Talenten: Het vak dat Finn ontzettend interessant vind is geschiedenis, het is zijn favoriete vak en is er dan ook erg goed in. Hij is er al zijn hele leven in geïnteresseerd. Ook speelt hij gitaar en daar is ie best goed alhoewel hij het niet vaak doet. Hij is gewoon muzikaal aangelegd.
Zwakheden: Tja, Finn is ontzettend slecht in sport en in wiskunde, niet handig natuurlijk maar hij kan er helemaal niks in doen. Sport vermijd hij dan ook meestal en bij wiskunde let hij nooit op omdat hij het toch niet snapt.

Verleden: Finn is als klein jongetje ontzettend vaak gepest omdat hij een andere stijl had als de rest. Hij was natuurlijk ook homo en dat kon je dan ook aan hem zien, daardoor is hij gepest. Het was geen leuke jeugd voor Finn, alhoewel zijn thuissituatie wel geweldig was. Hij had een liefdevol thuis en er werd goed voor hem gezorgd. Hij praatte thuis dan ook niet over de pesterijen omdat hij bang was de sfeer te verpesten. Hij heeft al wel een paar vriendjes gehad en de eerste was op dertienjarige leeftijd, die relatie duurde vijf maanden, best knap als je nog zo jong bent. Verder heeft hij gewoon op een normale basisschool gezeten en haalde daar ook goede punten, ondanks dat hij gepest werd. School was gewoon zijn uitlaapklep om al zijn frustraties in te stoppen.
*Overig: Voorlopig nog niet, maar dit kan veranderen.

Plaatje:

Finn Andrew Cooper 2djz1bt
Finn Andrew Cooper 30xiygx
Finn Andrew Cooper 68ybsg
Finn Andrew Cooper 2rgchtj
Finn Andrew Cooper 2vwhct4
Finn Andrew Cooper Qp3tdw
Finn Andrew Cooper 2yo33ft


Laatst aangepast door Finn Andrew Cooper op do sep 08, 2011 3:23 am; in totaal 12 keer bewerkt
Finn Andrew Cooper
Finn Andrew Cooper
Niveau 1

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 05-09-11
Leeftijd : 29

Terug naar boven Ga naar beneden

Finn Andrew Cooper Empty Re: Finn Andrew Cooper

Bericht  Jonathan di sep 06, 2011 1:53 am

Eindelijk een homo! =D
Jonathan
Jonathan
Niveau 1

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 07-08-11

https://highschooldl.forumactie.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Finn Andrew Cooper Empty Re: Finn Andrew Cooper

Bericht  Finn Andrew Cooper di sep 06, 2011 4:03 am

Gaat iemand mij ook nog helpen met de plaatjes?
Finn Andrew Cooper
Finn Andrew Cooper
Niveau 1

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 05-09-11
Leeftijd : 29

Terug naar boven Ga naar beneden

Finn Andrew Cooper Empty Re: Finn Andrew Cooper

Bericht  Namine di sep 06, 2011 4:25 am

Hij is echt heel hot. Waarom is hij homo? Crying or Very sad
Namine
Namine
Niveau 1

Aantal berichten : 18
Registratiedatum : 04-09-11

Terug naar boven Ga naar beneden

Finn Andrew Cooper Empty Re: Finn Andrew Cooper

Bericht  Finn Andrew Cooper di sep 06, 2011 4:26 am

Namine schreef:Hij is echt heel hot. Waarom is hij homo? Crying or Very sad

Omdat homo's leuk zijn :3 En ik het leuk vind om een homo te spelen.
Finn Andrew Cooper
Finn Andrew Cooper
Niveau 1

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 05-09-11
Leeftijd : 29

Terug naar boven Ga naar beneden

Finn Andrew Cooper Empty Re: Finn Andrew Cooper

Bericht  Maysilee di sep 06, 2011 4:57 am

Finn Andrew Cooper schreef:
Namine schreef:Hij is echt heel hot. Waarom is hij homo? Crying or Very sad

Omdat homo's leuk zijn :3 En ik het leuk vind om een homo te spelen.

Hij heeft ook een homokop haha, liefde voor je voornaam ;o
Maysilee
Maysilee
Niveau 1

Aantal berichten : 15
Registratiedatum : 05-09-11

Terug naar boven Ga naar beneden

Finn Andrew Cooper Empty Re: Finn Andrew Cooper

Bericht  Finn Andrew Cooper di sep 06, 2011 4:58 am

Maysilee schreef:
Finn Andrew Cooper schreef:
Namine schreef:Hij is echt heel hot. Waarom is hij homo? Crying or Very sad

Omdat homo's leuk zijn :3 En ik het leuk vind om een homo te spelen.

Hij heeft ook een homokop haha, liefde voor je voornaam ;o

Hahah, daarom heb ik hem ook gekozen. En thanks Very Happy
Finn Andrew Cooper
Finn Andrew Cooper
Niveau 1

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 05-09-11
Leeftijd : 29

Terug naar boven Ga naar beneden

Finn Andrew Cooper Empty Re: Finn Andrew Cooper

Bericht  Djuana di sep 06, 2011 7:27 am

Die plaatjes zijn cute Laughing
Djuana
Djuana
Niveau 1

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 05-09-11

Terug naar boven Ga naar beneden

Finn Andrew Cooper Empty Re: Finn Andrew Cooper

Bericht  Jonathan di sep 06, 2011 8:32 am

Goedgekeurd!

Ik wou dat plaatje eerst ook, maar vond het net iets te homo. ;p
Jonathan
Jonathan
Niveau 1

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 07-08-11

https://highschooldl.forumactie.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Finn Andrew Cooper Empty Re: Finn Andrew Cooper

Bericht  Finn Andrew Cooper wo sep 07, 2011 10:59 pm

Die jongen die jij hebt gebruik ik altijd @gSm. Hij is echt geweldig knap, ik ga later met hem trouwen :3
Finn Andrew Cooper
Finn Andrew Cooper
Niveau 1

Aantal berichten : 50
Registratiedatum : 05-09-11
Leeftijd : 29

Terug naar boven Ga naar beneden

Finn Andrew Cooper Empty Re: Finn Andrew Cooper

Bericht  Djuana do okt 06, 2011 7:58 pm

Finn Andrew Cooper schreef:Die jongen die jij hebt gebruik ik altijd @gSm. Hij is echt geweldig knap, ik ga later met hem trouwen :3

Suc6
Djuana
Djuana
Niveau 1

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 05-09-11

Terug naar boven Ga naar beneden

Finn Andrew Cooper Empty Re: Finn Andrew Cooper

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum